Kjøpe Treningsutstyr: Tips Og Råd

Optimalt treningsmiljø og apparater med høy kvalitet gjør bedriften din lønnsom og bidrar til langvarige kunderelasjoner. Her er tips og råd til hvordan du skal gå frem når du velger treningsapparater til treningssenteret ditt.

Kjøpe treningsutstyr - tips og råd

  • Variasjon i treningsapparater

Dagens mennesker er vant til å ha et bredt spekter av valgmuligheter og dette bør derfor også et treningssenter kunne tilby. Multi-gym, romaskin, tredemølle, ellipsemaskin, stepmaskin og spinningsykkel er bare noen av treningsapparatene en kunde kan forvente. Kjøp de som passer ditt treningssenter og dine kunder best, og legg deretter opp en plan for vedlikehold og service. Precor tilbyr førsteklasses treningsapparater til blant annet treningssenter, spa og hotell, samt bedrifter – og apparatene krever lite vedlikehold.

  • Optimalisere treningstilbudet

Gode treningsopplevelser og god teknologi går hånd i hånd. I dag er de fleste cardio-apparater kombinert med teknologiske løsninger som gir brukeren anledning til å følge med på treningsresultatene sine. For å gi kunden ytterligere utbytte av treningsøkten kan du gå til anskaffelse av programvarer som Preva, som er designet for å gi brukeren personlig oppfølging under treningen, underholde og motivere brukeren til å nå sine treningsmål. Preva er også tilpasset smarttelefoner for å gi brukeren muligheten til å følge sin egen utvikling og fremgang på mobilen.

  • Treningspparater av høy kvalitet

God kvalitet både kjennes og synes. Styrke-, stretching- og kanskje spesielt cardio-maskiner utsettes for hardt bruk og må tåle mye. Velg derfor solide apparater meg god holdbarhet som krever lite vedlikehold – betaler du litt ekstra for dette vil du se at det lønner seg i det lange løp. For at treningsutstyret ditt skal holde seg så lenge som mulig bør du legge opp en vedlikeholdsplan for senteret ditt. På denne måten kan du og kundene dine dra mest mulig nytte av dine treningsapparatene dine.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *