Markedsføring

Merkevarebygging er viktig i dagens samfunn, og dette gjelder i høyeste grad treningssentre og andre som tilbyr trening som produkt. Vi har lang erfaring med å hjelpe aktører, og kan bidra med nyttig og konstruktiv rådgivning.

Bygging av merkevare innebærer at kundene dine får positive assosiasjoner til treningssenteret ditt gjennom aktiv markedsføring i de riktige kanalene, og mot riktig målgruppe. Her vil erfaring fra tilsvarende kampanjer være avgjørende for resultatet. For å bomme på målgruppen vil kun være en kostnad, ikke en investering i å skaffe nye brukere av treningssenteret.

Det første du må gjøre er å definere målgruppen, og deretter kan vi sammen se på hvilke tiltak som kan gjøres for å sikre en jevn strøm av nye kunder. Vi har også kunnskap om hvordan erfaringer som gjøres på treningssentre fører til at det bygges opp positive kundeopplevelser. Dette vil i sin tur påvirke både omsetningen og bunnlinjen din direkte. For som vi alle vet er fornøyde kunder den beste markedsføringen du kan få, og også den rimeligste på lang sikt. Kundeanbefalinger er det du trenger, og med vår erfaring blir læringskurven mye mindre bratt. Vi har allerede hjulpet mange treningssentre både med å komme i gang, og å utvikle markedsføringen slik at den ikke blir en kostnad, men en investering.